dissabte, 10 de novembre del 2012

Sexe,crisi i la castanyera

Aquests dies he estat trasbalsat pels esdeveniments. El bombardeig que des de l'escola fèiem de la castanyada, la crisi que s'ha situat en les nostres vides sense ser convidada, unes properes eleccions i... el sexe.

Tot es redueix sempre al mateix, saber quan podrem passar una estoneta força agradable sense haver de pensar en res més. És clar, utilitzar el sexe només com a teràpia podria resultar ser malaltís però si ho justifiquem amb la castanyada... m'explico, qualsevol motiu per celebrar el que sigui sempre m'ha semblat genial.

Després d'anys d'estudi he pogut catalogar a la raça humana en dos tipus de persones: les ben, i mal "follades". Demostrar aquesta teoria és relativament senzill, només heu d'estar tot un trimestre d'abstinència i començareu a notar un neguit interior, que es transformarà en un procés urticari, per acabar dient coses del tipus"España va bien". 

Acosteu-vos, us explicaré una història, un dia una nena roseta, alemana, volia manar, i a casa seva no la deixaven. Per tant va abandonar el si familiar per trobar algú que l'estimés com ella volia, amb sumissió. Va estudiar la carrera de polítiques i va conèixer diferents homes als quals va sotmetre, aquests homes anomenats europeus li van prometre obediència.

La nena ,que es va fer dona, no va gaudir mai dels plaers de la carn abans esmentats en aquest escrit, i això va provocar que el seu caràcter ja difícil es compliqués. La resta de la història, amb final incert ja la coneixeu.

Per acabar aquest bloc, que sembla estar prenent caire setmanal, us faré saber quina ha estat la frase de la setmana. Clàudia. 8 anys. Hora:diumenge al matí. A la televisió el 3/24. Surt la Merkel i la meva filla diu: "papa, aquesta dona és la castanyera?"

Fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada