diumenge, 16 de desembre del 2012

Aula 25...un projecte ple de màgia.

Benvolguts amics.

Deixeu-me que estigui orgullós, deixeu-me uns moments de felicitat, deixeu-me que torni a creure en la gent encara que només sigui per uns dies.

Tot comença en una escola de Rubí amb el desè aniversari de la revista que edita, Aula 25. Uns mestres decideixen que seria maco pels nens i famílies editar un número molt especial per aquesta data tan senyalada. Comencen a posar-se en contacte amb persones importants del món de la cultura intentant implicar-los emocionalment.

La seva sorpresa és majúscula, quan comencen a respondre de forma afirmativa, engrescats per la iniciativa, fins a ser un total de 70 persones les que els hi envien un escrit, parlant d'educació, de música, en poques paraules...de màgia.

 Teniu un gadget amb la revista digital Aula 25 un projecte fet per uns mestres plens d'inquietuds i capaços de motivar 69 personatges del món de la cultura i a un servidor (que sóc tot un personatge,je,je), perquè facin el millor que saben fer, escriure, sense més interès que donar un cop de mà a expandir la cultura, que falta ens fa, no?. Un exemple de la qualitat dels col·laboradors; Rosa Regàs, Elvira Lindo, Gerard Quintana, Ariel Rot, Angels Gonyalons, Carlos Goñi (Revolver), Lorenzo Silva ...val la pena, és un gran regal de Nadal gratuït, que tal com estan les coses...!

Javi estic orgullós de poder-me anomenar amic teu. Ets un autèntic crack. Gràcies per permetre'm aquest moment sensible...

No tinc cap dubte, que alguna editorial serà suficientment intel·ligent per editar en paper, el que podria ser el llibre solidari de l'any.

Avui sóc molt feliç.
Salut i música.

Frase de la setmana: "Farem cançons al Congo" (Laura & Gaël)


2 comentaris:

  1. Oooooh, moltes gràcies, maco... i tant que farem cançons al Congo... però per cançons maques, les teves de dissabte. Un petonàs a tots dos (de tots dos)!

    ResponElimina
  2. Us trobarem a faltar! Aviam si ens veiem abans que marxeu!

    ResponElimina